Alexander Rybak’s new album

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]On Friday Alexander Rybak’s new album will be released and it is already receiving both negative and positive remarks. Newspapers give it 4, 6 and 1. The 1 is from Sweden but I guess they’re just jealous – they didn’t do well in this years Eurovision Song Contest.

You can check out his new album here : Alexander on Myspace. I’m very excited to hear what Ken thinks of this, could you check it out Ken A? 🙂 Especially Roll With The Wind.

Do you like his music?

Newspapers are giving him rolls like 1, 4, 5 and 6! 6 is a bit much but 1? I hate it when “music experts” lash out like Markus Larsson calling Alexander a violinhobbit, Isn’t that a bit off? It reminds me of Idol when our Norwegian Kurt was called a hobbit by Simon Cowell :

Larsson says something like

Sounds like “smurf Hits”
The example that is captivated by Rybaks Irish folk song “Roll with the wind” has probably never listened to The Water Boys album “Fisherman’s Blues”. And anyone who can swallow the sentimental musical and brave old Tin Pan Alley codes – with texts in which magical dolphins and thirteen pieces horses swim around – do not require much of its pop.

Links :
Aftonbladet gir en 1er
DB gir en 4er
VG gir en 6er
VG skriver om Aftonbladet
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

 1. Kristin says:

  Dette albumet må jeg bare ha!!
  “Funny little world” er en fin sang, og som du sier, den blir bedre for hver gang jeg hører den 🙂
  Har veldig sans for Alexander, som de aller fleste har, tror jeg 🙂

  Kristin’s last blog post..mysqlerror

 2. Østlending says:

  På Platekompaniet sin MP3 musikkbutikk får du med 2 helt nye låter som ikke kom med på CD albumet. Den første av dem er en skikkelig rå låt, mens den andre er mer rendyrket imstrumental.
  79 kroner for 11 låter direkte nedlastet digitalt er det ikke noe si på og under halve prisen av kjøpe CDen med kun 9 låter.
  Husk at du kan goså kjøpe de digitale låtene med Telenor Djuice ettersom Platekompaniet Digital MP3 musikkbutikken og Telenor Djuice nå er smeltet sammen til felles samarbeid og priser. Du må kjøpe hele albumet digitalt med alle 11 låtene da de 2 nye bonuslåtene ikke er i salg noen andre steder eller enkeltvis.
  Selv har jeg hørt på de 9 CD låtene siden natt til søndag 24.5. da låtene ble lagt ut på en rekke MP3 siter på nettet over hele Europa. Også vintersangen av Alexander Rybak på en barneplate som kom ut i 2007-2008 er en snodig sak og verdt å kjøpe med digitalt samtidig. Man kan nærmest hører snøkrystallene faller til bakken. Selvsagt betaler vi gjerne for Alexanders Rybak sin musikk selv om alle CDens 9 låter ble lagt ut på internettet natt til søndag 24.5. og med høy spredning til masse MP3 sider. Faktisk burde man startet med digitalt salg av låtene rett etter Eurosong finalen. Kjempesmart da av plateselskapet sammen med Platekompaniet og Telenor Djuice og ta med 2 nye låter når man endelig får kjøpe og betale for alle 11 låtene fra fredag 29.5.
  Det at man tvinges til å kjøpe alle 11 låtene sammen er smart. men samtidig realt spark til selve Rybak CDen som ikke har alle og som koster det dobbelte å kjøpe i tillegg. Men unge idag har vel sluttet å kjøpe musikk CDer og foretrekker musikk digitalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.