Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

 1. mia says:

  Så mange fine forslag det var på VGs sider! Det sier jo litt om at en del reklamebyrå driver kanskje litt i overbetalt-bransjen? jovisst må ting være gjennomtenkt, men Statoil-saken viser jo at dyrt IKKE tilsvarer bra.. Jeg syns det er så mynd at SP måtte trekke sin nye logo, det er jo så kult om noen lager en logo UTEN å bruke masse penger og sysselsette masse reklamefolk!

 2. blikkboks says:

  Forslag NR 12 “Senterpartisauen” vinner overlegent ser det ut til.
  Så senterpartiet blir partiet for alle sauene, Et klokt logovalg for sauer er det veldig mange av her i landet og stemmer alle på Senterpartiet vil de få minst 30% ved neste valg. 🙂

 1. 23 May 2011

  […] Funny logo-situationDescription : Every time a profiled company or organization launches their new logo it creates a funny situation. And minutes after thousands of young and old hobby-designers create a logo that is thousands of times better. But these guys found the …http://oyvind.hoysater.no/lang .. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.