English

Spread the love -

Jeg har ombestemt meg, igjen, for å skrive på engelsk. Kanskje Google en gang i fremtiden vil tilby oversetting fra engelsk til norsk. Jeg prøver å aktivere en plugin for oversettelser men jeg liker ikke helt måten den gjør det på. Flaggene blir plassert i hytt og pine. 🙂


Spread the love -

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

One thought on “English

 • 10 December 2006 at 2:53
  Permalink

  Hola bandola

  🙂 Str til med den karen? Jeg traff p en gammel felles bekjent av oss her om dagen. Ikke irl, men via mail. Den godeste Manuel V.

  Jeg har ikke mailadressen din, s jeg skriver her. Mailadressen min fr du i denne kommentaren, s hvis du sender meg en mail s skal du f Manuels adresse av meg.


  Roffe

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.