En nydelig morgen

26012009716

Denne dagen startet bra, noen trøtte barn men det ordnet seg til slutt, og så rakk jeg den andre bussen i dag, det var herlig. Hadde jeg kjørt så hadde jeg ikke hatt sjansen til å fange denne fine soloppgangen, jeg vet det ikke er Skywatch Friday men jeg måtte bare dele denne med dere. En perfekt dag for de som venter i kø for å kjøpe Springsteen billetter, nå er vel dørene åpnet. Noen av dem har ventet i 46 timer!

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

5 Responses

 1. Nicole says:

  46 hours????
  WOW 😀

  Lovely sky!
  Can’t wait to catch a decent sunrise again 🙂
  (Or sunset, I’m not picky 🙂 )

 2. winther says:

  Hei, Øyvind. Jeg har en bildeutfordring til deg på http://hagekroken.blogspot.com

  winther’s last blog post..Min oldefar Ole August Olsen Grasto

 3. marit says:

  Det var ett nydelig bilde,gleder meg til bybanen kommer da skal jeg sitte og kose meg med nydelig utsikt håper jeg

 4. hi Øyvind,
  That is a beautiful sunrise!
  I know the days are shorter during the winter where you are. What time does the sun come up, and when does it go down?
  ~ Steve, the trade show guru

  Steve, trade show guru’s last blog post..My Wife is Famous

 5. oyvind says:

  Hi Steve, its up around 9am now, and it sets at 6:30pm. We are finally getting longer days now. 🙂 Since I’m in south western Norway we don’t notice this as much as in northern Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.