Nytt blogg-oppsett

Spread the love -

Jeg var litt rask i vendingen i dag da jeg skulle rette opp et problem med språk-oppsettet mitt, siden Google og Yahoo klager på duplikate titler og slikt. Når jeg gjorde det merket jeg at språk-plugin jeg bruker for å skrive poster både på engelsk og norsk ikke holdt mål og rotet det skikkelig til for meg. Jlanguage holder dessverre ikke lenger til mitt bruk.

Jeg fant xLanguage i full fart og den ser litt mer utviklet ut så jeg installerte den, rettet tags i databasen min og importerte nye filer. Jeg håper alt virker nå..

Kan du gi meg en lyd om du finner ting som ikke helt stemmer? Jeg er litt spent på hvordan det går med nynorske lesere…


Spread the love -

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

4 thoughts on “Nytt blogg-oppsett

 • 12 January 2009 at 17:07
  Permalink

  Looks like it’s working right 🙂

  Nicole’s last blog post..Another day, another walk

  Reply
 • 12 January 2009 at 17:07
  Permalink

  P.S.: It loads faster too now 😉

  Reply
 • 12 January 2009 at 19:51
  Permalink

  Just clicked a few links and had a look around. Everything seems to be working just fine. Your blog loads very fast, I am impressed.

  Lyndi’s last blog post..Displaying Code in Content

  Reply
 • 13 January 2009 at 9:46
  Permalink

  Thanks guys! I am soooo happy! Now I can install the wp-supercache as well. 🙂 I’ve never been able to do that because of the dynamic javascripts, but now that I have language-based permalinks I can cache. Wheee!

  Thanks Lyndi and Nicole. 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.