En herlig dag i Furedalen

Spread the love -

Vi dro til Furedalen på Kvamskogen i dag for å stå på slalom – det ble en kjempe herlig dag. Det er godt å ha et slikt sted så nært oss, bare en time kjøring. Eikedalen er nærmere men prinsen i huset har ikke stått så mye slalom før og da er Furedalen veldig grei. Vi får prøve oss litt i Eikedalen snart tenker jeg. Det blåste kraftig i dag men sikten var mye bedre enn sist og solen gløttet fram titt og ofte. Senere på dagen besøkte vi onkel og tante, der ble vi servert god mat og kake til kaffe – det var luksus etter en dag i løypen. Og så gikk jo strømmen, som den visstnok ofte gjør i høytidene på Kvamskogen. Det var visst brann i en høyspentmast i Gråsteinsdalen ved Røyrli.

Jeg prøvde å fange vinden på kamera men det ble ikke så bra :

En herlig dag, litt dyrt i Furedalen, 700 for 2 personer er litt mye synes jeg. Men men, det er verdt det egentlig. Det er herlig å slappe av med litt slalom av og til.


Spread the love -

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

2 thoughts on “En herlig dag i Furedalen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.