Måtte prøve iTunes utfordreren

Spread the love -

Jeg liker konkurranse, ofte kommer det brukerne tilgode. Platekompaniet har blitt lansert og fått ymste tilbakemeldinger på sin tjeneste – mest negativt. Jeg la dette bak meg for å prøve med blanke ark, det som møtte meg var skuffende. For det første går det altfor tregt, her er åpningsdagen ingen god unnskyldning – beregner de mindre trafikk når de kommer helt i gang? Jeg ble ikke imponert over grensesnittet, det virket ganske halvferdig – men vi får gi dem en sjanse.

Jeg klikket på Alexander Rybaks nye album og ville kjøpe den siste singelen Funny Little World, men klikker man på bildet av ham så dukker det bare opp et større bilde på forsiden. Ehh ok, så trykker jeg på det store bildet og får opp platen men jeg fant ingen link i plate-listen. Da gikk det opp for meg at jeg sikkert måtte inn på MP3. Da kom jeg pinade meg inn på en helt lik forside. Samme prosedyre, klikke på det lille bildet av Alexander og så det store. Trenger de pageviews eller?

Jaja jeg registrerte meg og gikk gjennom en klønete haug med bilder, det var skuff – jeg trodde vi var kommet lenger. Jeg synes det var tungvindt og jeg tror de kommer til å miste 50% av kundene sine i denne prosessen. Applikasjonen snakket ikke så veldig bra sammen med nettbank som har nettsikkerhet, jeg fikk en lite informativ feilmelding men fant til slutt ut at jeg ikke hadde aktivert kortet mitt hos Handelsbanken.

Så fikk jeg endelig laste ned sangen, 7MB og helt grei kvalitet. Ingen kopibeskyttelse men det skulle bare mangle. Jeg kunne også få den på mail.

Jeg skal gi dem litt tid før jeg konkluderer tror jeg, men jeg må si at jeg er skuffet – dette har de brukt mange millioner på å utvikle?


Spread the love -

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.