Rema 1000 betalte 1,9 milliarder til Lidl

Nå er prisen altså lekket ut, 1,9 milliarder for 50 Lidl butikker, alle eiendommer, inventar og ansatte. Dette er nok småpenger for lavprisgiganten Rema som sikkert ville ha tapt mer om Lidl fikk fotfeste i Norge. Jeg skrev om dette i mars i fjor og var ganske skeptisk til at konkurransemyndighetene godtok oppkjøpet men sånn kan det gå. Jeg følte rett og slett at Lidl ble presset ut. Alle slengte drit om Lidl men alle gikk der. Nesten som Se & Hør, ingen vedgår at de kjøper det men alle leser det.

Jeg tror dette er ganske unikt for verden, jeg har ikke hørt lignende historier om Lidl i utlandet. Har dere?

Lenker: E24, DB

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.