Forrige onsdag hadde prinsen i huset lyst til å ta en sykkeltur – han visste om en fin rute vi kunne ta. Jeg trengte litt trim spesielt med tanke på at jeg skal gå 4-fjellsturen sammen med mellomste i helgen så jeg ble veldig glad for at han spurte. De andre skal ta 7-fjellsturen, den er jeg ikke helt klar for ennå.

Det var fantastisk å komme opp på fjellet etter en lange og tunge bakker, utsikten der oppe var super. Oppe i fjellet kikket vi litt på Stallane, der bodde det folk til 1952 men nå er det et museum og folk kan ta seg en kopp kaffe med vafler om det er folk der. Det er utrolig flott der, man kan lett se at det har gått flere tusen timer med arbeid, før lå stedet i ruiner.

Ruten vår. (klikk her for Google Maps).

Stallane.

På veien opp møtte vi noen nysgjerige sauer og lam.

Gjennom en koselig skog.

Nyanser i fjellene.

Jordalsvannet.

En stolt syklist.

Utsikt fra Stallane.