En avslappende dag i snøen og sofaen

Spread the love -

I dag gikk Elin og jeg opp på Geitanuken igjen, nå er jeg virkelig i siget – det er godt å gå litt på fjellet igjen. Dette har så langt vært en perfekt romjul. Nå er vi kommet hjem og jeg har havnet i sofaen, leser blogger og nyheter.

Natalie Normann sin blogg ‘Vestlandets leirgjøk’ fyller snart 1 år! Hun lodder ut bøker hun skrevet, bla Ildfuglen, barnebøker og krimbøker. Litt action i blogg-hverdagen er godt å ta med seg på en rolig dag. Du finner innlegget hennes her om du har lyst til å prøve.

Scrappehuset hadde en morsom blogg-hopping så den hev jeg meg også på.

Her er noen bilder jeg tok på turen


Spread the love -

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

3 thoughts on “En avslappende dag i snøen og sofaen

 • 28 December 2010 at 17:56
  Permalink

  That is more than gorgeous!
  I wouldn’t mind a walk along there :)!

  Reply
 • 3 January 2013 at 22:39
  Permalink

  Was in Bergen some years back as the Merchant Navy vessel in which I was tranellivg was docked here. Really a breathtaking place and so beautiful.The sky nearly seems to touch the waters in the 1st and 3rd picture. The reflections in the still waters is awesome!! Nearly a perfect mirror image!!

  Reply
  • 3 January 2013 at 22:53
   Permalink

   Hi Rahulraj thank you for visiting my blog. Good to hear that you enjoyed your stay in Bergen.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.