Høst i Venezia

Jeg var så heldig og fikk være med på Netgen Summercamp 2016; en fantastisk uke med herlige kolleger fra hele verden og et supert faglig opplegg. Å komme seg fra Bergen til Rovinj er alltid litt knotete. For noen år siden fløy vi til Italia og kjørte bil til Rovinj via Slovenia – det var en opplevelse i seg selv. I år valgte vi å reise via Venezia og båt til Rovinj. Det var en helt utrolig fin tur. Vi tok båtbuss fra flyplassen inn til sentrum, det tok litt lengre tid enn vi beregnet – det var en rutebuss som stoppet på alskens flytende busstopp. 🙂

Men kollegaene mine er så raske til fots så jeg knipset bilder i fart – ikke mye sightseeing her i gården, nei! 🙂 Her er noen bilder jeg fikk tatt gjennom Venezia:


Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.