eZ Conference 2016 i Paris

I oktober fikk jeg dra på den årlige eZ Konferansen, denne gang i Paris! Jeg var ekstatisk siden jeg aldri har vært i Paris før. Men det var ikke tid til å være turist siden programmet var tettpakket med herlig faglige sessions. Og så var det kjekt å treffe folk fra nettverket igjen og det var sesjoner hvor vi kunne stille spørsmål for å oppdatere oss på eZ Platform. Og siste dag hadde Team eZ laget et herlig og magisk show. Vi bodde i Le Defénse-området.

På kvelden en dag planla jeg å gå fra Le Defénse til Eiffel-tårnet men etter noen kilometer oppdaget jeg at Paris var ganske stort og at det sikkert ville ta meg en dag å gå. Så jeg kastet meg i en drosje i stedet. Men det tok litt tid det også, trafikken i Paris var enorm. Her er noen av bildene jeg knipset i farten.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.