Summercamp i Kroatia

Jeg ligger så langt bak skjema på posting her at det begynner å bli litt tullete. Men moro for meg for da må jeg se gjennom bilder og da blir jeg påminnet om de fantastiske turene jeg har fått lov til å dra på. Hver sommer arrangerer Netgen en faglig Summercamp med masse nyttige sesjoner og vi får sjansen til å treffe på de vi ofte jobber sammen med. Kroatia er et fantastisk land, en vakker dag må vi feriere der. På Summercamp blir det ikke så mye tid til å være turist men her er noen bilder jeg tok fra turen i august / september.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.