Skipping the queue for a H1N1 vaccine

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]Today my homecity started vaccinating people against H1N1 or swineflue as many like to call it. Bergen received 15000 vaccines and the first area got 4000. Early this morning queues were building up and they worry now that 4000 won’t last long. They are supposed to restrict vaccines to pregnant and people with severe airway diseases but I have a feeling more than these are lining up.

A few minutes ago they had to let pregnant go first in line because people have started to skip the queue – can you imagine that? This is embarrassing..

The personell there now fairs now that 4000 is not enough but they don’t know when the next shipment comes. The health system is a mess, noone seem in control but everyone knows that Norway ordered too many vaccines and theres no left for the poorer countries.

I hope the ones who take the vaccine today will be ok, I fear they are part of an experiment since the vaccine is quite new. [/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

10 Responses

 1. jan r hansen says:

  Hvis det norske publikum er så lite opplyst og lavmåls, at de velvillig lar seg injisere med levende virus, og påfølgende komplikasjoner, så fortjener de ikke bedre… Produsenten nekter et hvert ansvar for resultatet av vaksinen… det burde vekke mistenksomhet ift. va den egentlig utretter… folk bør google dette..

 2. Mungo Park says:

  Så tragisk dum går det altså an å være; s n i k e for å bli injisert med en dårlig testet cocktail av tvilsomme virkestoffer. Hvor lenge blir det før tvang settes inn?

 3. badboi says:

  Men jeg har allerede tatt vaksinen her i Stavanger uten kø eller noe som helst stress på den 100% private klinikken colibri! Genialt! 🙂

 4. Informasjonen fra massemedia har vært rimelig ensidig , og folk bør få vite alt rundt vaksinen. Ingenting er nevnt i media om at leger i Tyskland ikke anbefaler den samme vaksinen som i Norge, f.eks. Viktig er det i alle fall at befolkningen får vite det meste som det går ann om svineinfluensaen, og vaksinen mot den.
  .-= Svineinfluensa´s last blog ..Svineinfluensa og vaksinen =-.

 5. Ok, har ikke lest alle aviser, men det er bra at i hvert fall aftenposten tar opp dette. Desverre så leser jo de fleste Vg, og der er ikke journalistiken like “grundig”…
  .-= Svineinfluensa´s last blog ..Svineinfluensa og vaksinen =-.

 6. Lisa says:

  Sjekk denne siden for viktig info om vaksinen.
  http://www.youtube.com/millionsbucks

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.