Om meg

Hei på deg, jeg er Øyvind Lasse Høysæter, en 51 år gammel mann fra Bergen i Norge. Denne bloggen er en slags sandkasse for meg. Her implementerer jeg artige og interesante plugins, temaer og funksjoner, bare for moro skyld. Det er en 100% personlig blog så saker jeg skriver om her er kun mine egne meninger om saker som engasjerer meg. Bloggen kjører på Linux, Apache, Mysql og selvfølgelig WordPress pluss en mengde fine plugins. Favorittserier for tiden:

The 100 Et århundre etter at Jorden ble ødelagt av en kjernefysisk katastrofe, sendes 100 beboere fra en romstasjon til planeten for å finne ut om den er beboelig.

Arrow En rik playboy blir en hevner og superhelt som redder byen fra skurker, kun bevæpnet med pil og bue, i denne serien som bygger på DC Comics’ figur Green Arrow.

Serier jeg ser om og om igjen:

Firefly Datert nesten 500 år inn i fremtiden følger denne kortlevde og høyt elskede serien det lurvete mannskapet på romskipet Serenity

Stargate Atlantis En «spin-off» av Stargate SG-1, og handler om en gruppe mennesker som reiser gjennom stjerneporten til Pegasus-galaksen, til den tapte byen Atlantis.

Stargate Universe En Kanadisk-Amerikansk «spin-off» av Stargate, fra nåtiden – en gruppe mennesker havner på et gammelt romskip, milliarder av lysår fra Melkeveien.

ØL