Tabs

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]tabs

Jeg er ikke sikker på om du la merke til det i dag men jeg rotet bloggen min til noen ganger i dag med noen javascripts. Jeg ville absolutt ha tabs på sidemenyen min og jaktet på en plugin siden jeg ikke fikk til Domtab – jeg må ha gjort noe galt.

Uansett.. Etter å ha testet et dusin med scripts endte jeg opp med et fra Javascript, det laster seg inn raskt og greit i forhold til andre og det er lett å endre på utseende. (Om man ikke er like rusten som meg i css)

Scriptet jeg fant er laget av Ilya S. Lyubinskiy, en kjempeflink programmerer, som er verdt å besøke.

Jeg er ikke helt fornøyd med utseende på tab’en min, derfor blir jeg takknemmelig om du har noen tips til meg. Jeg er ingen designer og har ikke lyst til å ødelegge denne templaten totalt..

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

4 Responses

 1. Ren B says:

  Your theme has been improving a lot lately! I really like this one… I’d only suggest you to change the green header to something that fits better, maybe a lighter/darker blue. Give it a shot, if it doesnt look good, ignore my opinion. =P

  Cheers!

 2. oyvind says:

  Thanks Ren, good idea. =) I have to make it rounded later today, I’ve been drinking too much coffee now. hehe

 3. 3rdworldblogger says:

  I like the tabs even though I think you have to do something to make them more visible. That is each tab should have a separator. Good job.

 4. Nicole says:

  I’m glad, I’m not the only one screwing things up.
  I trashed one theme completely 🙁

  But I’ll work on it (another day) 😉
  It’s back up and running smooth now again, that’s good enough for the moment.

  Yours looks great, fresh, quick and clean :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.