Prøver Zanox reklame

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]zanox US

Jeg meldte meg inn i Zanox her om dagen, klikket på registrer, fylte ut noen felter og så kunne jeg legge til bloggen min. Det var kjempe enkelt. Deretter kunne jeg legge til reklame-motorer hvor alt går på autopilot med valgt reklame-størrelse. Man kan legge til så mange slike som man vil. Ellers kan man enkelt hoppe på forskjellige kampanjer, Norge er bra representert!

Jeg trengte å fylle ut et lite tomrom på siden her og søkte litt på Google og fant Tones blog. Der fikk jeg en del tips om Zanox.

Man kan legge til mange reklame-motorer, da får man alle slags annonser opp i valgt størrelse. Det er det jeg har prøvd på siden her, ellers velger man seg en kampanje og velger format. Deretter putter man inn koden. Det er utrolig enkelt og koden er lett og fin.

Det finnes mange former reklametyper, pr klikk, salg, leads etc. Det er ikke så mange pr klikk men slik er det vel over alt. =) Jeg har ikke funnet ut ennå hvilke typer man får når alt går på autopilot via reklame-motoren, det merker jeg vel etterhvert.

Jeg er litt usikker på hvordan den oppfører seg her på bloggen min, plutselig forsvinner den, gjør den det for deg også? Jeg prøver å trace litt og ser at det kan være noe javascript-greier. Kanskje en konflikt med OIO-trackeren min som gjør rare ting av og til. Og så har jeg problemer med å plassere dem skikkelig, annonsene i første rad vil ikke oppføre seg skikkelig, har lyst å konvertere tabellen til css men orker ikke..

Jeg tenkte jeg skulle prøve dette på noen av de andre bloggene mine også, jeg likte Zanoxs brede tilbud av kampanjer, og grensesnittet var kjempebra. Det var lett å søke frem kampanjer og legge dem til blogger og sites. Prøv den, det er moro!

Ellers kan du lese mer om Oio, CMF Ads, Adsense, Euroads og andre på ads.hoysater.no

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

 1. oyvind says:

  Update : They fixed it! Awesome. 🙂

 2. Nicole says:

  Sounds interesting enough.
  Keep me posted how it works for you.
  Btw. it seems to go for countries – the add showing for me is in German.
  Will see if it’s something Hungarian on Saturday 😉

 3. oyvind says:

  Hi Nicole! That is awesome, I am getting Norwegian ones so I was hoping it worked well for other countries. I look forward to hear if you get Hungarian ones on Saturday. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.