Fredagsnyheter light

Avisene denne uken er fylt med tragiske historier. Jeg trengte en liten pause fra slikt og filtrerte dem ut fra et par sites. Disse dukket opp :

Full svenske på natt-toget
I morges måtte politiet hente en full svanske på toget ved Voss station. I går kveld la han seg for å sove, sikkert etter en lang tøff dag. Han gjorde som han pleide, kledde seg naken og la seg til å sove. Problemet var at han lå i midtgangen i togvognen. Medpassasjerene følte seg sikkert litt brydd og kontaktet betjeningen. Link til artikkelen.

‘Hoppet’
En 78 år gammel kar var uheldig og kjørte utfor en rampe i et parkeringshus. Lokale sier at dette var dømt til å hende en vakker dag. Folk kommer sikkert til å skylde på alderen hans men om du ser på bildet så er jeg sikker på at det kunne ha skjedd med den beste. Jeg synes det er utrolig at det ikke har skjedd før. Lokale kaller rampen for ‘hoppet’. Link til artikkelen.

Våt debatt-teknikk
I en debatt på TV i Romania gikk debatten heftig for seg. Ifølge nyhetsbyrået AP startet bråket da den kvinnelige politikeren kalte Marinescu for et bidet (setebadekar, journ. anm.).

– Du har ansikt som et bidet, dame. Du er en virkelig liten person, svarer den tidligere kroppsbyggeren.
Link til artikkelen.

Pappfigur holder politiet i sjakk
En pappfigur i Somerset County bank holder politiet i sjakk i over 90 minutter. Episoden var visstnok ganske intens siden politiet ikke fikk svar fra ‘personen’. Link til artikkelen.

Ingen silly fredag uten en lolcat

more animals

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

4 Responses

 1. Debbie Lane says:

  Thanks for the laughs. These are great! Especially the water toss.

  Debbie Lane’s last blog post..How To Survive Holiday Eating

 2. oyvind says:

  Hi Debbie! I’m glad you liked it. I didn’t notice that the lady tipped his glass over until a collegue told me. 🙂

 3. fragileheart says:

  Hhahaahahaha that was ridiculous! I can’t believe ‘adults’ sometimes!

 4. Nicole says:

  Insanity rules.
  In case of that old man – poor fellow :(!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.