Å være avhengig av vann

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]110520091187

For ett minutt siden fikk vi endelig vannet vårt tilbake, vi har vært uten siden tidlig i morges. Jeg rakk heldigvis å dusje før det forsvant i morges og ante ikke at det var borte før jeg kom hjem. De har holdt på å grave rundtomkring oss for å fikse noen problemer og noe gikk galt. Hjelpe meg så utrolig avhengig man er av vann, det merker man spesielt når det blir borte på denne måten. Ingen kaffe, vasking av hender, tannpuss, toalettbesøk eller oppvask – det er harde bud når man er 5 i huset. 🙂

Hadde vi fått vite om det i god tid så hadde vi tatt vare på litt vann men når slik kommer som en overraskelse så er det ikke lett. Heldigvis har vi en liten en i huset så det var godt å i det minste ha litt våtservietter.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.