Arne Sande-bygget

Blue reflections|Blå refleksjon

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I was on Kostad last weekend and had a few minutes to look around for photo-opportunities, took this on of a building where I worked a week while I was in youth-school. We had a practise week and I managed to spend it at a company called Arne Sande AS. 🙂

Arne Sande-bygget
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg var en tur på Kokstad i helgen og fikk sjansen til å ta dette bilde før solen forsvant. I dette bygget holdt tidligere Arne Sande AS til, pappas gamle arbeidsgiver og hvor jeg jobbet en uke arbeidsuke. 🙂

Arne Sande-bygget[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.