Incredible engineering|Utrolig ingeniørarbeid

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]AquaductParEkimTanNederland
Photo: Ekim Tan, Almere Haven, Holland

MagdeburgWaterBridge
Magdeburg Water Bridge, Germany

strathgordon_dam
Strathgordon Dam, Tasmania | Australia

inntel-hotels-amsterdam-zaandam-wam-architecten
Inntel hotel by WAM Architecten

bergen_radhus
Bergen Rådhus, Bergen

Chesapeake-Bay-Bridge-Tunnel
Chesapeake Bay Bridge Tunnel

floating solar panels
Floating Solar Labs of Lake Neuchâtel

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]AquaductParEkimTanNederland
Photo: Ekim Tan, Almere Haven, Holland

MagdeburgWaterBridge
Magdeburg Water Bridge, Germany

strathgordon_dam
Strathgordon Dam, Tasmania | Australia

inntel-hotels-amsterdam-zaandam-wam-architecten
Inntel hotel by WAM Architecten

bergen_radhus
Bergen Rådhus, Bergen

Chesapeake-Bay-Bridge-Tunnel
Chesapeake Bay Bridge Tunnel

floating solar panels
Floating Solar Labs of Lake Neuchâtel[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.