Not her fault

Theres an ongoing media coverage of politicians in Norway who skip rules, I guess we’re not different than the rest of the world. This time a woman gets the media’s red eye towards her since she skipped following some rules converting a cottage to a house etc. I heard an interview on the radio today where a guy meant that she didn’t have time for such tasks, it must have been her husban’s fault. I kind of agree, shes a very busy woman. But media doesn’t mention this, I think she is taking the hit for her husband. 🙂

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

7 Responses

 1. Daffy says:

  Ærlig talt! Dette er for dumt. Har virkelig ikke norsk presse vitigere ting å skrive om?? Det er forsåvidt overaskende at en arbeiderpartistatsråd får slike negative overskrifter, men likevel….Jeg antar at det skal graves frem mye møkk nå fram mot valget…? Før kjøpte jeg minimum 2 aviser HVER dag, men nå kjøper jeg maks 2 aviser i året. Hvis noen skulle lure på hvorfor opplagstallene går ned, så kan det jo være en mulighet for at folk rett og slett er drittlei denne useriøse journalistikken.

 2. oyvind says:

  Enig Daffy, se toppsaken til VG nå da. “Meteorologene tror på sommer til uka”. Tragisk. Det er så utrolig mye annet å ta tak i og så kommer de med slike artikler.. 🙁 Jeg har begynt å lese flere lokalaviser.

  På grunn av dårlige salgstall må avisene kjøre inn mer reklame, og da mister de enda flere lesere som irriterer seg over all reklamen.

 3. Knut says:

  Utrolig svakt av Jens som ikke teller opp naust og stabbur – og firmabiler – i egne rekker. Når Ap har utviklet en vanntett skjemavegg for å skille skurker og lovlydige borgere, så er det pinlig at alle regjeringsmedlemmer til slutt faller ned på feil side.

  • oyvind says:

   Haha vanntett skjemavegg ja, den var god. Ja de burde ha muligheter til å ha litt bedre oversikt. Tipper media kommer til å saumfare alle som ikke har orden i papirene sine nå.

 4. Tom says:

  Ikke Helga sin feil??? Hvem sin feil er det da? Naboens???
  Jeg blir straffet om jeg ikke følger loven, selv om jeg ikke kan alle lovene. Så hvorfor skal hun slippe unna med unskyld? Bytt henne ut sån som de har gjort, med halve regjeringen tidligere i denne perioden. Håper snart Kristin og Jens blir tatt for og tråkke i salaten, de er ikke noe bedre de en alle andre.
  Selv om de tror det selv. Gi henne en bot som svir, og ta fra henne vervet i regjeringen, det er det enneste straffen politikerne fortjener. Hun har sikkert leid ut uthuset svart også, men der er vell mannens feil det også som vannlig.

 5. Pingla says:

  Overtredelsen er i og for seg en fillesak, men det som gjør den viktig er at Helga Pedersen er statsråd for partiet som nettopp pålegger innbyggerne å følge håpløse lover og regler. Det er Pedersen’s parti som ønsker en stat som blander seg inn i det aller meste.

  Det at hun på den ene siden representerer en overkontrollerende stat og samtidig hever seg selv over dette tyder på det vi har sett flere eksempler på, nemlig en elitetenkning. Loven gjelder for alle dødelige, mens toppolitikere er øverst i næringskjeden og unntatt. At mannen hennes hovedsaklig ordnet med papirer er irrelevant. Det er hennes ansvar å sørge for at alt er i orden juridisk når hun har et slikt verv som hun har.
  .-= Pingla´s last blog ..Hvorfor flertallet får bestemme, av Alvarin. =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.