What is it with women and murderers?|Hva er det med kvinner og mordere?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]A man charged for triple murder in Norway this year sent in personal contact ad with the title “Charged killer in Trondheim seeks”. How many replies do you think he got? In my head I would say 0, who would be interested in such guy?

But I was wrong, 84 women replied! 16 of them were married and 30 of them attached their nude photo.

I’ve noticed some groups of women who is attracted by violent men and get beaten up, leaves them and later gets together again, or they find another violent guy. What is with these women? Is it a mother instinct?

In an interview the guy says that he looks forward meeting some of them, but when he soon get released he will leave the country. While in prison he studies languages and teology.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Mannen som er siktet for trippeldrapet i Tromsø i år sendte inn en kontaktannonse med tittelen “Siktet drapsmann i Trondheim søker”. I mitt hode skulle man tro at han ikke fikk svar men den gang ei. 84 kvinner svarte! 16 av dem var gift og 30 av dem sendte med nakenbilde av seg selv. Eh ok.. Hva foregår i hodet på disse kvinnene? Er det morsinstinktet som er så sterkt? Eller er dette kvinner som ellers i livet alltid har falt for voldelige mennesker? Jeg har inntrykk av at enkelte kvinner som treffer slike folk aldri lærer, de blir banket opp, går fra dem og kommer sammen igjen. Eller treffer på en ny kar med de samme egenskapene. Utrolig…

Lenker : VG, VG, VG, VG.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.