The Olympic drug party has started

The drug-party in Vancouver has started, which is an ordinary thing for the Olympics. Whenever I hear the word Olympics I think of it as a drug-event. Where “athletes” compete in finding the best drug that won’t be detected. But most fail and today 30 of the “athletes” has been denied start because of too high bloodvalues.

I pity the sponsors, after a broadcast we hear “this was brought to you by….” McDonalds for instance. Do the owners of Mc Donalds have stocks in the pharmacy production or are they simply believing that the Olympics is a healthy sport-event? I think that is a bit naive.

Oh well.. Happy needle-weeks! Eh I mean Olympics!

The irony is that Vancouver also struggles with other drugs: BBC

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

6 Responses

 1. Ivar Solberg says:

  Oyvind har visst ikke skjønt så mye. Wada sørger jo nettopp for at OL blir for de reine, og sørger for å utelukke juksemakerne. det kan se ut som at ressursene som er satt inn for å holde tritt med dopingindustrien har virket. På litt sikt vil dette resultere i at vi får utryddet dopingsvineriet. Verstingene blir frosset ut og latterliggjort, og straffene for å bli tatt øker. Snart blir nok dopingtatte utelukket for livstid, antar jeg.
  Ivar

  • oyvind says:

   Hvor mange tiår skal det ta da? Jeg synes de har sagt dette siden jeg var liten. Utøverne er alltid flere år foran Wada i utviklingen når de plukker ut dop som skal brukes. Straff dem hardere spør du meg.

   • T Kin says:

    Utestengelse på livstid er det eneste som vil fungere, det er en hard straff, men i de tilfellene hvor man fersker og det ikke er tvil, så bør man være konsekvente… uansett hvor samarbeidsvillige de blir. Altfor mange kommer tilbake etter 1-2 år og blir tatt for doping igjen. Oppsiden for mange er veldig stor og større enn nedsiden, 2 år utestengelse er tross alt ikke all verdens nedside, når oppsiden er evig berømmelse og sponsoravtaler som vil gi nok penger til å være ut livet.

 2. eva says:

  Ikke bare utøverne men også deres sponsorer og støtteteam bør utelukkes på livstid.

  Doping er økonomisk kriminalitet, og det er ikke bare utøveren selv som tjener på dette. Teamet bak kan jo bare finne seg en ny utøver som de kan bruke for å nå sine mål!

 3. Per Gynt Røkke says:

  De uskyldsrene Nordmennene … “I sine skinnende rene rustninger” … Som spiser bare havregrynsgrøt,spekeskinke,ribbe,flattbrød,brunost,sill, oppdrettslaks og superba krill?
  En gjeng selvgode japper med “fete lommebøker” som tilber de moralske vinnerne som ” Per Gynt Røkke ” i den grad Vikingene besitter den høye moral og ikke driver med urent trav er nok mye av det borte enten det bare er Red Bull eller ” a blended White Horse”.

 4. the olympians compete for medals to prove their fitness. how can they do it if they don’t use drugs ? just kidding.. I hope that this year they get less drugs cheats and more records.

  Go Olympians !
  .-= RE – A BadGalSays´s last blog ..Fitness Friday with Entrecard – Are Their Pants on Fire, Again ? =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.