Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

 1. FishHawk says:

  Please forgive this being a really simplistic answer, but it looks like some sort of a fungus to me. It may also be the nest for the larva of some sort of tree wasp.

  • oyvind says:

   Hi! 🙂 I think you’re on to something, the simplest is often the closest answer. I hope it isn’t tree wasps though.

 2. Jessica Asp. says:

  .Dette ser ikke bra ut og noe sopp er det ikke. Jeg tror det er den nye verdenspesten som vitenskapen nå endelig er begynt å ta på alvor. Den er meget giftig og enda verre å bli kvitt så det nytter ikke bare å fjerne de man ser. De spredes som virus med vinden, formerer seg som grab louses og senere hopper de rundt som tad poles og gjør intet annet en å kvække og spre sin gift. De har oversvømt Europa de siste 30 årene og kommer opprinnelig fra jungelen i Pakistan, Iran, Irak og sandslettene i Somalia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.