Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

  1. FishHawk sier:

    Please forgive this being a really simplistic answer, but it looks like some sort of a fungus to me. It may also be the nest for the larva of some sort of tree wasp.

  2. Jessica Asp. sier:

    .Dette ser ikke bra ut og noe sopp er det ikke. Jeg tror det er den nye verdenspesten som vitenskapen nå endelig er begynt å ta på alvor. Den er meget giftig og enda verre å bli kvitt så det nytter ikke bare å fjerne de man ser. De spredes som virus med vinden, formerer seg som grab louses og senere hopper de rundt som tad poles og gjør intet annet en å kvække og spre sin gift. De har oversvømt Europa de siste 30 årene og kommer opprinnelig fra jungelen i Pakistan, Iran, Irak og sandslettene i Somalia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.