Norway 0 – USA 1

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]Earlier today I was shocked when I read about a guy who drove a garbage truck while intoxicated near us, isn’t drunk driving with a small car madness enough?

Then later this evening I read the news about… “Government agents hired to drive nuclear weapons in trucks sometimes got drunk on the job, the U.S. Energy Department’s watchdog said in a document released Monday.”

USA wins again… Why are they always trying to be better than us? 🙂

Link: Nuke weapon drivers got drunk on job[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

8 Responses

 1. hawkisn says:

  nå står det jo ikke at de har kjørt med atomvåpen ombord.Det står at de samme sjoførene som har ansvar for å frakte nukes har blitt att for fylle kjøring.

 2. Lasse says:

  Bergensere må lære seg at det heter søppel.

  Søppelkasse
  Søppelbil
  Søppelpose
  Søppelfylling

  Mmmmmkay?

 3. apatche says:

  som om det vare noe å bli overasket av..

 4. Børge Haug says:

  Er vel ikke noen regler for å kjøre lastebil i ruspåvirket tilstand, det gjelder bare personbil så vidt jeg har forstått. De fleste jeg kjører sammen med tar jo noen pils på jobben, er jo ikke helt drita og det hjelper på motivasjonen da dagene blir veldig lange uten noe å lene seg på. No harm no plow.

 5. Harald says:

  Hadde også behøvd en dram eller to med noen megatonn bak ryggen. D:

 6. Bjørn says:

  Gode gamle Borris i Russland var jo også ganske hard på flaska, og i følge en av hans offiserer var han nær å trykke på knappen ved en anledning.
  Ofiserene som fikk beskjed om å starte prosessen drøyde tiden såpass lenge at faren ble avblåst før noen rakketer ble avfyrt.
  På historisk risiko resultat vil jeg faktisk tro at det er USSR 2 – USA 1….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.