Norway 0 – USA 1|Norge 0 – USA 1

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Earlier today I was shocked when I read about a guy who drove a garbage truck while intoxicated near us, isn’t drunk driving with a small car madness enough?

Then later this evening I read the news about… “Government agents hired to drive nuclear weapons in trucks sometimes got drunk on the job, the U.S. Energy Department’s watchdog said in a document released Monday.”

USA wins again… Why are they always trying to be better than us? 🙂

Link: Nuke weapon drivers got drunk on job[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg ble sjokkert tidligere i dag da jeg leste om fyren som fyllekjørte med en bossbil i Bergen, det er gale nok å fyllekjøre med personbil – men boss-bil??

Så… senere i kveld leste jeg… “Regjeringsansatte sjåfører med ansvar for å transportere atomvåpen kjører enkelte ganger sterkt beruset, ifølge USAs energidepartement”.

Alltid skal USA vinne Darwin-konkurransen..

Lenker:

Fyllekjørte med amerikanske atomvåpen
Fyllekjørte med bossbil[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

8 kommentarer til “Norway 0 – USA 1|Norge 0 – USA 1”

 1. hawkisn avatar
  hawkisn

  nå står det jo ikke at de har kjørt med atomvåpen ombord.Det står at de samme sjoførene som har ansvar for å frakte nukes har blitt att for fylle kjøring.

 2. Lasse avatar
  Lasse

  Bergensere må lære seg at det heter søppel.

  Søppelkasse
  Søppelbil
  Søppelpose
  Søppelfylling

  Mmmmmkay?

  1. oyvind avatar

   Hæ? Søppelbil? Nei.. dette var en bossbil! 🙂

 3. apatche avatar
  apatche

  som om det vare noe å bli overasket av..

 4. Børge Haug avatar
  Børge Haug

  Er vel ikke noen regler for å kjøre lastebil i ruspåvirket tilstand, det gjelder bare personbil så vidt jeg har forstått. De fleste jeg kjører sammen med tar jo noen pils på jobben, er jo ikke helt drita og det hjelper på motivasjonen da dagene blir veldig lange uten noe å lene seg på. No harm no plow.

 5. Harald avatar
  Harald

  Hadde også behøvd en dram eller to med noen megatonn bak ryggen. D:

 6. Bjørn avatar

  Gode gamle Borris i Russland var jo også ganske hard på flaska, og i følge en av hans offiserer var han nær å trykke på knappen ved en anledning.
  Ofiserene som fikk beskjed om å starte prosessen drøyde tiden såpass lenge at faren ble avblåst før noen rakketer ble avfyrt.
  På historisk risiko resultat vil jeg faktisk tro at det er USSR 2 – USA 1….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.