April fools day disadvantages

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]I find it funny when VG, a Norwegian newspaper, writes about the earliest Christian writing in existence, the 2000 years old book found in Jordan people think it is an april fool – isn’t that funny? BBC posted this a few days ago but Norwegian newspapers are a bit slow so this one got posted today – not a fitting date if you ask me.

People in the comment field is claiming it as an april fool. Oh man… 🙂

Heres the article from BBC that the newspaper refers to: Jordan battles to regain ‘priceless’ Christian relics

The most irritating april fool today is the Mystique theme where all gravatars suddenly change to cute unicorn ponies. “One Piece Pony”. The developer of Mystique implemented this in lib/core.php and hits on every april 1st. Grr..
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

6 Responses

 1. Gisle says:

  Nå tabber du deg ut Øyvind! Dette er VG sin aprilspøk!

 2. Avisleser says:

  Nå la vel VG inn denne på ettermiddagen 31. mars, da.

  “Tricket” med aprilsnarr i media er vel fremdeles at det publiseres 1. april ?

 3. Undrende says:

  Da var i tilfelle BBC lovlig tidlig ute med sin Aprilsnarr i år….

  http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-12888421

 4. solveig ibsen says:

  Det erganske utrolig hvor ateistiske nordmenn er blitt!! Men tatt i betraktning av at det har foregaatt en systematisk kommunistisk hjernevasking fra myndighetenes side, saa er det vel naturlig. Om en tror paa en höyere matk eller ikke – kall det Gud, Jesus, Allah osv. – det er noe helt personlig. Men aa paastaa at en sjöl har rett naar en sier at det ikke finnes noen höyere makt, at Jesus ikke har levd osv., det er passe dumt! Jeg skal si dere en ting: vi som tror at höyere makter finnes, og som föler oss sikre paa at Jesus levde, vi har akkurat like rett til vaar mening som dere som sier at dette er oppspinn! Ingen av oss kan bevise noe som helst, saa da er det vel greit om dere ikke presenterer meningene deres som om de skulle vaere sannheten med stor S! Og slutte aa gjöre narr av andres meninger.
  Det er ganske stor forskjell paa nordmenn og folk nede paa kontinentet mht religion, ja. Her blir folk for det förste ikke hjernevasket i myndighetene i noen som helst retning, og kristendommen er en selvfölge som den viktige basisen for vaar kultur. Uansett om en har en personlig tro eller ikke. Jeg synes den innstillingen svaert mange nordmenn har faatt er heller primitiv og intolerant, og vitner om uvitenhet, rett og slett!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.