Nytt design


Jeg har lenge lett etter et nytt design for bloggen min, det har ikke vært lett å finne en. Men nå som designere som Arun på http://masterplan.in lager morsomme temaer som denne – magasin-lignende temaer, måtte jeg bare hoppe i det. Etter litt konfigurering og opprettelse av noen småbilder fikk jeg bloggen opp å gå på 20 minutter – det var skikkelig morro. Tusen takk Arun!

Technorati Profile

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

2 Responses

  1. Gert says:

    Spennende utseende! Gratulerer. Litt blanding av engelsk og norsk her men det kommer seg vel?

  2. oyvind says:

    Takk! 🙂 Jeg holder på med å oppdatere engelsk/norsk i artiklene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.