New design|Nytt design

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I’ve been in need of a new design for a long while, it hasn’t been easy to fine one. But now that people like Arun at http://masterplan.in creats fun themes like this one – magazine-like themes I had to try it. After some config and thumbnailmaking I got it up and running after 20 minutes – great fun to set it up. Thanks Arun![/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg har lenge lett etter et nytt design for bloggen min, det har ikke vært lett å finne en. Men nå som designere som Arun på http://masterplan.in lager morsomme temaer som denne – magasin-lignende temaer, måtte jeg bare hoppe i det. Etter litt konfigurering og opprettelse av noen småbilder fikk jeg bloggen opp å gå på 20 minutter – det var skikkelig morro. Tusen takk Arun![/lang_nb-no]

Technorati Profile[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “New design|Nytt design”

  1. Gert avatar
    Gert

    Spennende utseende! Gratulerer. Litt blanding av engelsk og norsk her men det kommer seg vel?

  2. oyvind avatar

    Takk! 🙂 Jeg holder på med å oppdatere engelsk/norsk i artiklene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.