New design|Nytt design

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I’ve been in need of a new design for a long while, it hasn’t been easy to fine one. But now that people like Arun at http://masterplan.in creats fun themes like this one – magazine-like themes I had to try it. After some config and thumbnailmaking I got it up and running after 20 minutes – great fun to set it up. Thanks Arun![/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg har lenge lett etter et nytt design for bloggen min, det har ikke vært lett å finne en. Men nå som designere som Arun på http://masterplan.in lager morsomme temaer som denne – magasin-lignende temaer, måtte jeg bare hoppe i det. Etter litt konfigurering og opprettelse av noen småbilder fikk jeg bloggen opp å gå på 20 minutter – det var skikkelig morro. Tusen takk Arun![/lang_nb-no]

Technorati Profile[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. Gert sier:

    Spennende utseende! Gratulerer. Litt blanding av engelsk og norsk her men det kommer seg vel?

  2. oyvind sier:

    Takk! 🙂 Jeg holder på med å oppdatere engelsk/norsk i artiklene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.