perler i blogosfæren

Flu

Influensaen er i byn og jeg har selvfølgelig klart å få den så jeg har vært hjemme denne uken. Vår lille nye har også fått noe, vi klarte nettopp å få henne til å sove litt så jeg må skrive stille.

Jeg har hatt litt tid til å droppe mange entrecards denne uken, på den måten har jeg funnet mange interessante blogger og masse godt lesestoff. Jeg har også drevet med litt spøk, med ujevnt resultat. Jeg bestemte meg for å ta vare på disse funnene og begynne på en liste her, du er hjertlig velkommen til å legge til linker, jeg kaller dem perler i blogosfæren – inspirert av NicoleB Photography hvor jeg finner mange perler.

Jeg har lagt til noen grupper, herlige headers – jeg elsker stilig grafikk. Dagens Smil – for postene som får meg til å smile resten av dagen. Det var egentlig ment som en liste til meg selv for personlig bruk, men kanskje like greit å dele? Jeg har lest og sett mye mer men det er ikke alt jeg har tatt vare på av linker, om jeg finner dem igjen eller nye skal jeg oppdatere posten.

Herlige headers (*=Ny)
http://ettarose-edgeofsanity.blogspot.com/
http://mall-of-earnings.blogspot.com/
http://www.linkfog.com/
http://www.thesavvytourist.com
http://www.simplepctalk.com
http://inspiredartbeat.blogspot.com/ *

Dagens smil
Nothing better than brainy people
Telemarketers is love
Telemarketers special

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

3 Responses

 1. Nicole says:

  WOW, a) thanks for the mentioning and b) I love that idea :D!
  I also love the way the blog looks.
  Neat little widgets!!!

 2. Nicole says:

  I’m an idiot btw.
  I wish all of you a speedy recovery!!!
  (You must excuse me, haven’t had enough coffee yet 😉

 3. Lis says:

  Two links in one post! Looks like the flu bug has travelled halfway across the world since I was hit by it too. Thought I was all better but it seemed to have returned within the last 24 hours. Damn sniffles.

  Hope you and your wee one are feeling better!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.