Microsoft Søk til Norge

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
I dag er Steve Ballmer på besøk i Norge, tidligere i dag snakket han med Jens Stoltenberg angående Microsofts etablering i Oslo, Trondheim og Tromsøk. Tidligere i år kjøpte Microsoft Fast Search and Transfer (FAST) som ble startet i Trondheim 1997.

Microsofts hovedkontor blir i Oslo med underavdelinger i Tromsø og Trondheim. På kort sikt skal de ansette 50 utviklere i tillegg til de 300 som var i FAST.

I tillegg til etableringsplanene til Microsoft er Ballmer på en julenisserunde i de europeiske landene, hvor han deler ut avtaler om gratis programvare til studenter. Dette gjelder visstnok alt unntatt Visual Studio 2008.

Spennende nyheter dette, vil de klare å ta opp kampen mot Google? Det er ekstra artig at det er Norsk teknologi bak dette.

Kilder :

NRK
Stoltenbergs kalender

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.