En skremmende dag

Jeg fikk en skrekkelig telefon i dag fra min søster, pappa lå i ambulanse på vei til Haukeland – han hadde fått hjerteinfarkt. Kroppen min sank sammen, som om jeg satt i et fly som steg opp altfor raskt. Jeg kastet meg i bilen og kjørte til Haukeland. Han hadde blitt tatt inn på akutten da jeg kom og vi ble sittende lenge på dagrommet for å vente på melding om hvordan det gikk. Endelig kom det en sykepleier og fortalte at det gikk bra med ham, de hadde sendt inn en stent og ballong for å løse opp proppen. Senere kom det også fram at han hadde fått en rytmeforstyrrelse og at de måtte gi støt for å få hjertet i riktig rytme igjen.

Det var godt å se ham få farge i ansiktet sitt igjen etterhvert som tiden gikk i dag, takk og pris for at det gikk bra. Det ble en skremmende dag..

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

6 Responses

 1. shelley says:

  Im so sorry to hear about your dad, I will keep him and your family in my prayers
  🙂

 2. Nicole says:

  Sweet goodness. I am glad all went well in the end. Best wishes for you all and for him a speedy recovery!

  Nicole’s last blog post..Lake Deseda / Deseda tó

 3. Oh my god! What a nightmare! I’m so glad everything turned out well.

 4. sixmats says:

  That’s a call I hope I never get.

 5. oyvind says:

  Thanks guys, I’m soon off to visit him. He had a few complications today but it turned out well. I’m so glad the world spent so much time researching heart-diseases, they’re experts.

 6. marit says:

  Heldigvis det gikk bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.