Finally a new theme|Endelig et nytt tema for bloggen min

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]It was time to change theme, I’ve been looking for ages for a theme that I feel comfortable with but that is difficult. Finally I saw that Vladimir Prelovac had released the Blue Grace theme, a subtheme of Amazing Grace. Amazing it is right? Thanks Vladimir!

I struggled a bit inserting my photos with link to the corresponding posts up there in the header but with the help from Justin Watt’s Random Image plugin I managed to fiddle the photos in. It reads posts of different categories and picks a photo to watch and link to the post. I might have to filter out some tags though, suddenly some weird images appear. 🙂

Did you like this theme?[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Endelig har jeg funnet meg et nytt tema som jeg liker, det har jeg lett lenge etter. Jeg så plutselig at Vladimir Prelovac laget Blue Grace, et subtema av Amazing Grace. Amazing er rette ordet synes jeg. Takk Vladimir!

Jeg har knotet litt med å få til tilfeldige bilder oppe i høyre hjørne, jeg fant til slutt en plugin av Justin Watt – Random image. En plugin som leser poster i gitt kategori eller tags og som plukker et tilfeldig bilde fra dem. Det som er litt morsomt er at den linker til aktuell post også, så man kan virkelig browse i postene – kjempegøy!

Likte dere dette? Gi en lyd om dere finner noen feil.. [/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.