Endelig et nytt tema for bloggen min

Endelig har jeg funnet meg et nytt tema som jeg liker, det har jeg lett lenge etter. Jeg så plutselig at Vladimir Prelovac laget Blue Grace, et subtema av Amazing Grace. Amazing er rette ordet synes jeg. Takk Vladimir!

Jeg har knotet litt med å få til tilfeldige bilder oppe i høyre hjørne, jeg fant til slutt en plugin av Justin Watt – Random image. En plugin som leser poster i gitt kategori eller tags og som plukker et tilfeldig bilde fra dem. Det som er litt morsomt er at den linker til aktuell post også, så man kan virkelig browse i postene – kjempegøy!

Likte dere dette? Gi en lyd om dere finner noen feil..

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.