Fotball i solnedgang

300420091164

Jeg var på Brann Stadion i går og så Brann mot Lillestrøm, det ble en fin opplevelse – både kampmessig og været. Det kunne ha vært litt bedre stemning på stadion synes jeg, Store stå kom veldig sent inn og det ble litt tamt. Men pytt pytt. Av og til glemmer jeg å se på kampen og sitter og studerer mennesker rundt meg istedet. Jeg tror det er verdt en doktorgrad oppgave, men det har vel noen gjort allerede tenker jeg. Folk endrer seg plutselig idet de går inn på stadion, som om de blir hooligans – ihvertfall mange av dem. Det var en Brannsupporter som løp bort til Kanarifuglene og ropte noen ord mens han viftet et Brann-flagg, plutselig reiste alle de gule og skulle ta ham. Vaktene flokket seg rundt Lillestrøm-supporterne og fikk roet dem ned. Snodige greier. 🙂

Det ble en fin kamp – i solnedgang.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.