Football in sunset|Fotball i solnedgang

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]300420091164

I was at Brann Stadion yesterday and watched my local team play against Lillestrøm, its always a great pleasure to sit there and watch – over 15000 people makes a lot of fun mood. Especially when they win, like they did this match. Sometimes I forget watching the game and studies the people instead – its worth a doctor degree. People change when they enter the stadion – its like everyone becomes a little hooligan. Its weird but fun.

It was a beautiful evening, football in sunset.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]300420091164

Jeg var på Brann Stadion i går og så Brann mot Lillestrøm, det ble en fin opplevelse – både kampmessig og været. Det kunne ha vært litt bedre stemning på stadion synes jeg, Store stå kom veldig sent inn og det ble litt tamt. Men pytt pytt. Av og til glemmer jeg å se på kampen og sitter og studerer mennesker rundt meg istedet. Jeg tror det er verdt en doktorgrad oppgave, men det har vel noen gjort allerede tenker jeg. Folk endrer seg plutselig idet de går inn på stadion, som om de blir hooligans – ihvertfall mange av dem. Det var en Brannsupporter som løp bort til Kanarifuglene og ropte noen ord mens han viftet et Brann-flagg, plutselig reiste alle de gule og skulle ta ham. Vaktene flokket seg rundt Lillestrøm-supporterne og fikk roet dem ned. Snodige greier. 🙂

Det ble en fin kamp – i solnedgang.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.