Springsteen i Bergen

Jeg må innrømme at jeg ikke er noe voldsom fan av Springsteen men jeg liker musikken hans godt. Enkelte av sangene hans er magisk. Det er ganske stort at han er i Bergen, Norges nye konserthovedstad – man blir litt stolt. De er utrolig flinke til å dra inn store artister, og de kommer tilbake fordi de likte seg godt. Jeg liker Springsteens humor, da han så hvor han skulle spille så sa han “oi det blir jo som å spille på et grillparty, snille naboer her som lar oss spille her”. Stor kommentar. Koengen er jo ikke gedigen, men plass til 22000 mennesker tiltrekker tydeligvis artister som Springsteen.

Slik så det ut i Bergen i går :

Her er noen lenker til omtaler av konsertene :

DB
DB
Aftenbladet
BT
DB

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.