The Boss in Bergen|Springsteen i Bergen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I’m not a very big Bruce Springsteen fan but I like his music, many of his tunes are magical. Hes in my hometown these days having concerts and I have to admit that I’m a bit proud that he visits this small town compared to European and American.

When he arrived and saw where he was going to play he said in a playful tone “oh hey this was cozy, it will be like playing at a bbq party. Very nice neighbours here that allows us to play”. I loved that, he has a great sense of humor. Koengen in Bergen is a small and intimate place – I hope he loved playing there. It takes about 22000 people.

Here is what it looked like yesterday evening :

If you’re fan you might want to check out BT’s webtv, on the right side of the music you can see and hear his performances from last evening, link here : BTWebTV
[/lang_en]

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg må innrømme at jeg ikke er noe voldsom fan av Springsteen men jeg liker musikken hans godt. Enkelte av sangene hans er magisk. Det er ganske stort at han er i Bergen, Norges nye konserthovedstad – man blir litt stolt. De er utrolig flinke til å dra inn store artister, og de kommer tilbake fordi de likte seg godt. Jeg liker Springsteens humor, da han så hvor han skulle spille så sa han “oi det blir jo som å spille på et grillparty, snille naboer her som lar oss spille her”. Stor kommentar. Koengen er jo ikke gedigen, men plass til 22000 mennesker tiltrekker tydeligvis artister som Springsteen.

Slik så det ut i Bergen i går :

Her er noen lenker til omtaler av konsertene :

DB
DB
Aftenbladet
BT
DB
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.