Haukeland – Grå dag i Bergen men ikke inne.

Haukeland, Bergen

Tatt ut vinduet fra Haukeland i går. Grått og trist ute men fremgang og håp inne. 🙂 På Haukeland er alt mulig.

Det har blitt en del bilder tatt ut vinduet fra sykehuset de siste årene, nå tror jeg at jeg har tatt fra alle sidene. Så nå trenger ingen å bli syke mere ok? Jeg har tatt dem i smug når jeg har besøkt forskjellige familiemedlemmer, de må jo ikke tro at jeg besøker dem bare fordi jeg vil ta bilder.

I bakgrunnen ser vi Brann stadion, så liten den er, ikke rart de vil bygge den ut.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

1 Response

  1. sixmats says:

    The hospital has a nice view.
    .-= sixmats´s last blog ..Lens Flare =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.