Grey day in Bergen.|Haukeland – Grå dag i Bergen men ikke inne.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Haukeland, Bergen

View from Haukeland Hospital yesterday, a grey day outside but sunny inside – I mean, progress and hope. 🙂 I’ve taken many photos out these windows during the last years, I think I’ve cowered each side now. I’ve taken them in “secret” so the ones I visit doesn’t misunderstand the purpose of my presence.

I am counting over 40 shots from Haukeland Hospital, so I think my family and friends should stay healthy now and stay away from being sick and hurt.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Haukeland, Bergen

Tatt ut vinduet fra Haukeland i går. Grått og trist ute men fremgang og håp inne. 🙂 På Haukeland er alt mulig.

Det har blitt en del bilder tatt ut vinduet fra sykehuset de siste årene, nå tror jeg at jeg har tatt fra alle sidene. Så nå trenger ingen å bli syke mere ok? Jeg har tatt dem i smug når jeg har besøkt forskjellige familiemedlemmer, de må jo ikke tro at jeg besøker dem bare fordi jeg vil ta bilder.

I bakgrunnen ser vi Brann stadion, så liten den er, ikke rart de vil bygge den ut. [/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. sixmats sier:

    The hospital has a nice view.
    .-= sixmats´s last blog ..Lens Flare =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.