Tabbe av Google

Google har altså laget sitt eget programmeringsspråk og kalt det Go, det Google glemte var å sjekke om det var brukt fra før av. Det er det, en kar laget for en god stund siden sitt eget og det heter det samme. Her har han lagt inn en ticket til Google: Ticket #9

Morsom debatt der og kommer sikkert snart i media.

Lenker: VG

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

1 Response

  1. hm says:

    For å ikke snakke om at det allerede finnes et drøss av åpen kildekode programmeringsspråk – og at “go” suger og er ekstra tungvindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.