Min Grand Prix favoritt

Nå er listen for norske deltakere i Grand Prix kommet ut! Før var jeg ikke så veldig begeistret for Grand Prix men i det siste så har musikken kommet nermere det jeg liker. Det var mange flotte deltakere på listen (se lenker til dem under) men jeg må innrømme at Julian Berntzen er min favoritt. Jeg tror han kommer til å gjøre det veldig bra.

Her er en av mine favoritter av Julian:

Per Sundnes og Marte Stokstad skal lede de norske MGP-sendingene på nyåret.

Jostein Pedersen (MGP-Jostein) mener at Julian er en joker og at ballader vil stille sterkt.

Lenker: VG, VG

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.