Festival of Light 2009|Lysfesten 2009

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Each year we mark the start of the festive season with a Festival of Lights. Thousands gather around a small lake in the city center. Christmas songs, fireworks, torches and lighting the Christmas tree. My daughter loved it, especially the fireworks – it was awesome. I was lucky to capture this after the celebration:

281120092047

It was difficult to capture the beautiful moment, but here is a try, my daughter in my arms and the cell phone in the air. 🙂

281120092036

281120092033

If you’re interested here is a nice shot from above: BA.
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Hjelpe meg så mange det var på Lysfesten i år – det var utrolig kjekt å være med. 2-åringen vår koste seg også, jeg tror hun var mest imponert over fyrverkeriet. Det var egentlig jeg også, der var det mye ny “teknologi” som jeg aldri har sett før, fantastiske raketter. Fin musikk til fyrverkeriet, koselig stemning og en masse fakler.

Her er et bilde jeg tok da festen var over, lyset var utrolig fint rundt Lille Lungegårdsvann:

281120092047

Her er noen andre jeg tok i farten, jeg hadde datteren vår på armen og mobilen i været så det skinner ikke kvalitet over bildene. 🙂

281120092036

281120092033
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.