80 meter ned eller 80 centimeter?

Spread the love -

Da jeg var liten og så slike ting som dette var det gøy å la fantasien fare og lot som om steder som dette var et gigantisk område, høye fjell og kampesteiner. Det var som å fly over landskapet. Hadde jeg noen små figurer som jeg kunne plassere ut var det ekstra moro.


Spread the love -

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

One thought on “80 meter ned eller 80 centimeter?

  • 26 August 2010 at 6:04
    Permalink

    It sure looks like it goes deep down 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.