A bit silly today|Litt tullete i dag

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]

Am I the only one who think media finds the stranges photos of people when they are trying to ridicule them? If I’m right I think this is sad, but then again.. a bit funny. Like this one. John Fredriksen was Norway’s richest man until he chose to abandon his Norwegian citizenship and take up a Cypriot passport. (Wiki) Hes one of the many who made a fortune during the Iran-Iraq wars in the 1980s, the Wiki is worth a read.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]
Faksimile fra VG.

Fredriksen har fått nok av Norge, men nå erter han på seg kremen i Norge – og media henger seg på. På bildet over slår teorien min til igjen, aviser finner de mest tullete bilder når de skriver med en litt humoristisk baktone. Slik som vi gjorde på barneskolen når vi skulle tegne en kamerat eller en lærer, litt ekstra store ører eller et tullete smil. VG fant frem det mest tullete bilde av Fredriksen. Mye tull for tiden, Wilhelmsen mener at Fredriksen er tullete. Jeg tipper Giske koste seg da han fikk lov til å presentere sin avhandling i saken: “jeg blir syk av hjemlengsel når jeg ikke er i Norge” sier han. 🙂

TV2 har skrevet i litt mer alvorlig form og har funnet et alvorlig bilde – John Fredriksen er unasjonalistisk sier lederen for Norsk Sjøoffiserforbund til TV2.

Jeg lurer på hva Fredriksen mener om de forskjellige måtene han blir fremstilt på, jeg hadde i hvertfall blitt litt irritert. Er det bare meg som tror at media finner frem de skrekkelige bildene av personer for å latterliggjøre dem?

Wiki om Fredriksen er verd en titt på, men den engelske er bedre skrevet, hmmm. 🙂

Lenker:
Gisle om Fredriksen-flagging
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.