Sykkeltur på Rallarvegen med idrettsskolen

I helgen var det dags for sykkeltur med Idrettskolen – Rallarvegen! Det var en helt fantastisk tur, ungdommen var utrolig flink – vi var 36 barn og voksne, alle kom i mål i Flåm med stil. Værgudene var med oss også, turen hadde nok ikke vært helt den samme om regnet pøset ned. Vi tok toget til Finse og hentet sykler vi hadde leid, så begynte turen. 53 nydelige kilometer ned til Flåm.

Selv om det stort sett bare er nedover bakke så kjenner jeg det godt i kroppen, tror ikke jeg hadde overlevd uten sykkelbukse. 🙂 Neste gang skal jeg ha skikkelige hansker på, det ble mye bremsing nedover, prøvde mest mulig å bruke pedalbremsen men da ble det litt skrensing i de tøffeste svingene. Håper det ikke blir lenge til jeg kan prøve Rallarvegen igjen, det var en drømmetur.

Dette minne meg litt om Half Life 2 🙂

En artig utsikt, ser du Flåmsbanen?

En sjarmerende bro

Vi skal ned dit?

Flåm

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

7 Responses

 1. james says:

  beautiful views. 🙂

 2. FishHawk says:

  Your pictures are great, and your new background is wonderful. Is it a picture you took of your hometown?

 3. emmieverlasting says:

  Det så jo ut som ett flott sted å sykle! Nydelig natur:o)

 4. Nicole says:

  What an impressive place!
  Would love to do that tour one day and see the sights 🙂

  (And yes, love your new Layout!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.