Do you like my blog’s new look?|Liker du det nye utseende på bloggen min?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Do you like the new theme? Its made by Niyaz, a computer engineer from Kerala in India. I love the fresh look and I think its going to work well on my blog. You can read more about Niyaz here and more about the theme here, his blog is recommended reading.

What do you think?

Update: I am hopeless… I cannot decide, I just know that I need a new theme. 🙂

Oh, heres a shot I took the other day – forgot to upload it in my latest post, I thought the effect was fun.


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg har byttet tema, det er laget av Niyaz, en dataingeniør fra Kerala i India. Om du er interessert kan du lese mer om temaet her, Niyaz har også en ganske interessant blog. Jeg likte det friske designet og tror det passer bra, eller?

Hva synes du?

Oppdatering: Jeg her håpløs… Jeg klarer ikke å bestemme meg, men jeg er sikker på at jeg ikke har lyst til å bruke dette…

Her er forresten et artig bilde fra Bergen sentrum ved sjøfartsmonumentet som jeg glemte å ta med her forleden:


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

  1. FishHawk sier:

    Sorry, I voted no. The layout is just fine, but the stark white background is a little too boring for my taste.

  2. FishHawk sier:

    Yeah, that looks better, but if you could find a picture of one of your spectacular Norwegian mountainsides or maybe the coastline to use as the background, I would think that it would look even better. Of course, since I am about as technically-challenged as anyone I know of, I have no idea how this could be done.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.