Service-nivå hos XXL

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]Jeg fikk masse fint til bursdagen min, caps, slips, t-shirts, bok, tursko, fjellsko, gavekort, labber etc men det fineste av alt var å bli vekket med bursdagsang om morgenen av samboeren min og 3 herlige unger. Og muffin med lys på. Samme dag møtte vi foreldrene mine, søster, svoger, nivø og niese i Aya Napa for å spise middag – en perfekt dag!

Fjellskoene jeg fikk var litt store små (takk for at du så det mamma), så i dag bestemte jeg meg for å bytte dem på XXL, det gikk slik:

I det samme jeg gikk inn døren smilte en ung dame og sa:

Hun: Heisann er det noe du trenger å bytte og peker på esken jeg har med.
Jeg: Halloen, ja takk gjerne.
Hun: Har du kvittering?
Jeg: Nei.. beklager
Hun: Det går fint, her skal du få en ok-lapp av meg så kan du gå inn i skoavdelingen og bytte

I skoavdelingen var det hektisk, de holdt på med ny utstilling tror jeg, men en jente ser meg og slipper det hun holder på med.

Hun: Hei hei, kan jeg hjelpe deg?
Jeg: Ja takk, kunne jeg ha fått bytte disse ett nummer opp?
Hun: Det skal vi ordne, gi meg to sekunder.

To sekunder senere

Hun: Her, prøv disse?
Jeg: Perfect, tusen takk!
Hun: Jeg skal bare registrere det og skrive ut en lapp til deg som du kan vise i kassen.

Er det ikke herlig? Dette tok maks 3 minutter.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

6 Responses

 1. marit says:

  Er du sikker på at det var ett nr. opp du byttet støvlene:0)

 2. Arne says:

  Så hyggelig å lese at man har en positiv erfaring, og så hyggelig å lese at noen kan dele dem med andre.

  Nå KAN det jo hende at dette var ren reklame for forretninga og at du jobber der, men det spiller nesten ikke noen rolle.

  Positivitet er viktig, og om den er selvopplevd er det enda bedre.

  Selv møter jeg stort sett smilende mennesker hele dagen – på butikken, på biblioteket, blant lærere, på sykehus osv. Noen ganger kan man treffe mennesker som ikke er så hyggelige, og ofte virker dem stresset. Stress mestres forskjellig og det må man respektere.

  MEN – det ER så mye hyggelige mennesker. Du traff noen som var hyggelige på butikken, det ga grunnlaget for en god historie til deg og nå også til meg.

  Ha en fin dag!

  • oyvind says:

   Heisann Arne! Neida jeg jobber ikke der, jeg er i en helt annen bransje. 🙂 Jeg ble så utrolig godt mottatt der at jeg var i godt humør resten av dagen. Derfor syntes jeg at det passet å dele erfaringen. 🙂

   Takk ha en fin dag du også!

 3. Annonym says:

  Hei.
  Kjekt å høre du har opplevd god service!

  Hvilken xxl var det du var innom? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.